Homepage » meer info » boeken

Heb jij een mooi, interessant of bijzonder boek gelezen en wil je die onder de aandacht brengen van anderen...
laat het me weten en wie weet plaats ik hem hier ook bij.

Thyroid Healing

Dit is echt een aanrader voor mensen die hun hormonen in balans willen brengen.
En dan heb ik het niet alleen over de vrouwelijke hormonen, overgangsklachten... nee.
Dit boek geeft handvatten en oplossingen voor vele uiteenlopende klachten van slecht slapen en wattige hoofd tot tintelingen, hartkloppingen en kortademigheid tot neuropathie, schildklier problemen, suikerziekte en kanker.

En alles te verhelpen door voedingsmiddelen toe te voegen aan je eetgewoontes. Echt zooo simpel.
Bleekselderijsap drinken in de ochtend... en komkommersap in de avond... tussendoor glas water met limoensap... hoe simpel kan het. En het werkt echt, bij mij.
Hoor graag hoe jij het vindt en hoe het bij jouw werkt.


Boeken van Rineke Dijkinga

Lekkere recepten voor (h)eerlijk eten met informatie over voeding en hormonen, botontkalking, darmen...
Een aanrader van vele mensen in mijn praktijk die er erg enthousiast over zijn.


Medical Medium

Dit boek geeft je een andere kijk op vele ziektebeelden en klachten. Het is makkelijk te lezen en velen zullen herkenning vinden in de verhalen. In dit boek vind je informatie over:

* De achterliggende oorzaak van ziekten en aandoeningen waar de medische wereld nog geen duidelijke verklaring voor heeft.
* Natuurlijke oplossingen voor tientallen onbegrepen ziekten en aandoeningen, waaronder de ziekte van Lyme, fibromyalgie, bijnieruitputting, CVS, Menopauze, PMS, migraine, MS, ADHD, trage schildklierwerking, reumatische artrose, depressie, autisme,  gordelroos, type 2 Diabetes, candida, auto-immuunaandoeningen.
* Een oplossing voor herstel van geest en ziel als een ziekte een emotionele wissel op je heeft getrokken.... en nog veel meer


De charme van je darmen

Dit is een makkelijk leesbaar boek met veel humor.
Het maakt je op simpele manier duidelijk hoe belangrijk het is om af en toe eens achterom te kijken naar je ontlasting en wat die zegt over jouw gezondheid. Met een poep-boekje erbij :-)
Echt een aanrader voor iedereen, maar vooral als je meer over gezond-zijn wilt weten.


Life-changing FOODS

Interessant boek met allerlei nieuwe wetenswaardigheden over voeding.
Het boek gaat dieper in op de genezende kracht van tientallen vruchten, groenten, kruiden en specerijen, eigenschappen van elk voedingsmiddel, de symptomen en aandoeningen die je ermee kunt verlichten of genezen, en de voordelen die je er op emotioneel en spiritueel gebied uit kunt halen.

Kortom interessant als je meer met je voeding wilt dan alleen je buik vullen :-)


Soul Body Fusion

Door dit boek en alle lessen, inzichten en ervaringen die ik via Ine Boesten over Jonette Crowley heb mogen ervaren kan ik veel meer ZIJN in plaats van vooral veel DOEN.
Dit boek is een mooi duidelijk en eenvoudig begin.  Mijn ervaring is dat het in een groep, samen met anderen nog vele malen krachtiger, fijner en diepgaander is dan alleen, maar dit boek is een goed begin.
Mocht je het ook willen ervaren/leren... laat het me weten. Af en toe nodig ik Ine uit om in Doetinchem een workshop te komen geven. 


De Adelaar en de Condor

Dit boek is een prachtig verhaal van de waargebeurde mystieke reis die Jonette Crowley heeft gemaakt alvorens te komen tot het schrijven van haar boek over SoulBodyFusion. 
Een genot om te lezen en jezelf tot dieper bewustzijn te brengen met betrekking tot je eigen ik, je eigen wezen, je eigen diepste zijn.


Anastasia, de zoemende ceders 

Wie had bij het lezen van deel 1 van dit grote liefdesverhaal kunnen bevroeden dat, aangekomen bij deel 8-2, we niet alleen kennis hebben kunnen nemen van een levensbeschouwing die onmetelijk rijk en diepgaand is, maar we ons bovendien een beeld hebben kunnen vormen van een compleet nieuwe, gelukkige beschaving, een beeld dat alle facetten van het leven bestrijkt, van het aller-intiemste zoals de liefde tussen twee mensen of tussen ouders en hun kinderen, tot de relatie van mens en natuur, tot het meest praktische, zoals de economie, de staatsinrichting en de nationale politiek? Een beeld waarin het leven zelf op planeet Aarde en de liefde centraal staan en de verbinding met het mysterie weer een plaats krijgt in het leven.

De reeks inspireert miljoenen mensen hun scheppingskracht te benutten in overeenstemming met de natuur, en in Rusland zijn inmiddels ruim 300 nieuwe buurtschappen opgericht, waar iedere leefeenheid op hun eigen hectare grond bezig is hun eigen paradijs op Aarde gestalte te geven.