Homepage » Online activiteiten » Groepsles online

Wat moet je doen voordat je kan beginnen...

Camera
Om privacy redenen wil ik dat iedereen zijn camera aan heeft staan. Wil je niet in beeld, richt hem dan op het plafond. Als je wilt dat ik jou tijdens de les kan zien, is het handig als je van te voren bedenkt hoe je de camera wilt neerzetten. Dit is een kwestie van bekijken voor jezelf wat mogelijk is,  want vasthouden zoals op de foto is natuurlijk geen optie. 

Aanvang van de les en geluid
Een kwartier voor aanvang kan je via de link dus inloggen en binnenkomen bij ZOOM.
Je hebt dan een kwartier de tijd om je instellingen met video en geluid te verkennen. 
Maar je kan er ook voor kiezen om je eigen geluid uit te zetten en gewoon meteen te gaan liggen. Als we beginnen met de les zet ik het geluid van iedereen uit (behalve van mijzelf natuurlijk). Ik heb dan beeld van jullie en jullie horen mij.

Audio opname
Ik start dan ook de audio opname. Dit doe ik met hetzelfde opname-apparaatje als eerder in de les in de zaal. Van de les maak ik daarna een opname met een foto van mij en de titel van de les, dus geen video beeld.


Je dient ZOOM te downloaden op je laptop, mobiel of tablet. 

Dit is een gratis app via google play store of apple-store, dus je hoeft nergens voor te betalen en ook niet perse een account aan te maken als je dit niet wilt.  Klik hier om te zien hoe ZOOM werkt

Mocht je er niet uitkomen?
Dan kun je mailen of bellen met mijn hulpdesk Maaike:  email Maaike of bellen