Homepage » Online activiteiten » Challenge 5 daagse

5 daagse Challenge

Jij in het centrum van jezelf
in deze turbulente tijd

Deze challenge 5-daagse gaat over jou, jouw leven en de kracht in jezelf. Stilstaan bij jezelf, jouw wensen, jouw mogelijkheden. Jezelf staande houden in deze turbulente maatschappij, waarbij alles ineens onzeker, onduidelijk en veranderlijk is.
Waarbij je misschien ineens thuis zit, anders aan het werk bent, een beginnende verkoudheid hebt of je gevangen voelt in een situatie waarin je jezelf afvraagt waar jij nog staat.
Maar vergeet niet, jij bent jij. In dit lijf zit jij en jij hebt mogelijkheden.
Wat er om je heen ook gebeurt... Hoe ga jij ermee om en hoe ga jij met jezelf om?

                              In het oog van de orkaan heerst windstilte


Leuk gezegd hè. En liefst daar in die windstilte te verblijven in tijden van storm.
Het is ook wel logisch... Dan ben je dichtbij jezelf, zo dichtbij jezelf als mogelijk is. Want daar ben je veilig, daar is vertrouwen en rust. Daar ligt jouw kracht en jouw vrijheid. Als je daar bent en blijft kan je doen wat er van je verwacht wordt en kan je er zijn voor wie je nodig heeft. Kan je zijn zoals jij bedoelt bent om te zijn. Jezelf !!! 
Ga je mee naar binnen? Naar jouw centrum, jouw oog in de vulkaan van diepe rust en stilte...

Stress is een breed begrip. En velen van ons hebben er nu veel last van. De angst, als keerzijde van vertrouwen laat zich zien. Aan jouw de taak om het vertrouwen weer aandacht te geven. 
Want zoals je weet... dat wat je aandacht geeft groeit. 
En eigenlijk is het heel eenvoudig om diep in jezelf weer bij jouw kracht te komen,  rust te krijgen in je lijf en te relativeren wat er om je heen gebeurd. Nieuwsgierig hoe ik je dit allemaal wil leren? Stap voor stap, in 5 dagen tijd, elke dag een stukje dieper, verder en meer.

Gewoon elke ochtend in je mailbox, te downloaden of alleen te beluisteren. Wat jij wilt.

Op dag 1 leer je al direct een oefening waardoor je in een paar minuten de rust in jezelf kan aanraken en die overal toepasbaar is. En daarna gaan we werken aan o.a:
De kracht van totaliteit en integratie en het gebruik van de verbeelding in de fysieke werkelijkheid.
Een ervaring die versterkend werkt voor het immuunsysteem en stress in ons lichaam verminderd. Beter relativeren en de rust vinden in datgene wat je doet komen zeker aan bod.
Jezelf centreren, jouw fundering te voeden en de kracht van mindsettings te gebruiken...

Kortom een hele serie korte, krachtige oefeningen, praktisch en eenvoudig.
Iedereen kan het, op elk moment van de dag.

Dus grijp deze virusvrije online mogelijkheid om dichtbij jezelf in je kracht te gaan staan in deze turbulente tijd. Geaard en in diepe verbinding met jouw kern. 

Dus wil je meedoen, schrijf je dan nu in en je ontvangt direct dag 1.