tel: 06-4343 1216
Home » meer info/contact » blog » jaarenergie van 2019, harmonie

jaarenergie van 2019, harmonie

Werkelijke harmonie ontstaat zodra je met je innerlijk en met je omgeving in harmonie bent.  
Aldus de tolkin en de maya-kalender.

Werkelijke harmonie ontstaat zodra je met je innerlijk en met je omgeving in harmonie bent. Hierin ligt je uitdaging. Kun je in harmonie zijn wanneer er om je heen disharmonie heerst? Ga ervan uit dat alles wat je tegenkomt en ervaart met jezelf te maken heeft. Zolang je je hiervan bewust bent groei je om je innerlijke en uiterlijke disharmonie een plaats te geven.

Harmonie ontstaat zodra je in staat bent om in plaats van je spiegelbeeld aan te passen je tot je eigen waarheid achter je spiegelbeeld kunt doorbreken. 

Vertrouw volledig op dit innerlijk kompas. Je wordt in de gelegenheid gesteld om geleidelijk aan alle niveaus van je aardse en spirituele zijn op elkaar af te stemmen.

Je bent waar je behoort te zijn. Deze plek mag je op jouw unieke manier vol zelfvertrouwen innemen. Er gaan deuren voor je open zodra je in volle overgave vrede sluit met je omstandigheden. Tegelijkertijd sla je hiermee een brug naar de harmonieuze samenleving die in beginsel in het kosmische plan voor de gehele mensheid besloten ligt.

Het hele artikel van kinweb vind je hier


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.