tel: 06-4343 1216
Home » Inge

 

"Het is 'mijn ding' om mensen inzicht en richting te geven in de bewegingen die zij maken
en gewoontes te doorbreken die niet langer zinvol zijn." 

Inge Neijenhuis (geb.1972) heeft zich sinds 1992 gespecialiseerd in bewust bewegen. Zij begon als Oefentherapeute Cesar en kwam al snel in aanraking met de methode Feldenkrais. Naast deze opleiding volgde zij vele cursussen over beweging in de breedste zin van het woord. Over pijn en pijnbestrijding, biomechanica van het spier- en skeletstelsel, energievormen als Quantum Touch, Blue Dot Energy en Soulbodyfusion®. Tevens heeft zij gewerkt voor het astmafonds en weet veel van longproblematiek en de beweging van ribben en borstbeen. En heeft zij zich gespecialiseerd in rug, heup en schouderproblemen.

Als hobby doet Inge al sinds 1995 aan T'ai Chi en meditatie. Dit geeft haar innerlijke rust en een manier om te relativeren en bij zichzelf te blijven in de turbulentie van de hedendaagse maatschappij.
Mede door haar werk heeft zij steeds beter leren omgaan met haar zintuigen en kwaliteiten. Zij kan helder waarnemen en duidelijk onder woorden brengen wat er in en door het lichaam beweegt. Zij staat stevig met beide benen op de grond en geniet van alles dat het leven in petto heeft.