Homepage » Audio's » Het geheim van je oor

Het geheim van je oor, in relatie met schouders en ribben

Deze serie lessen is geen oefening of kunstje dat je je eigen gaat maken.
Het is een bewust-wording-proces dat aandacht en tijd vraagt. Ga niet sneller dan jouw hoofd en oren aangeven. 
Doe ook vooral eerst de voorbereiding op deze lessen, zodat je oorschelp en gehoorgang beweging kunnen toelaten.
Je vindt deze les onderaan deze pagina.

Ontdekkend bewegend bereik je meer dan met het willen behalen van resultaat.
En dat geldt zeker voor deze lessen. H
et is een serie lessen die je gedurende de komende weken in je eigen tempo kan doen. Je ontvangt een aantal korte zittende lessen, een lange liggende les en ook onderbouwing en anatomische uitleg over hoe het zit en vooral hoe het bij jou in elkaar zit. 

Waar helpt het voor?
Voor de meest uiteenlopende klachten van nek/schouders en de adem/longproblematiek. Mensen met spanningsklachten en burn-out. Klachten van RSI, tintelingen en uitstralingsklachten in armen. Maar ook mensen met tinnitus, reuk- en gehoor problemen, verkoudheid, verstopte holtes, kaakproblemen hebben laten weten dat zij baat hebben bij deze lessen....

Daarnaast is het een fijne les om ontspanning te ervaren in je gehele bovenlijf. Tot in de kleine rib-spieren, onder je sleutelbenen en tussen je schouderbladen.

Het is een proces
Door de les éénmalig te doen ervaar je de mogelijkheden en de veranderingen. En juist door dit effect te ervaren wordt je gemotiveerd om dit proces bij jezelf te herhalen, te verdiepen en het functioneren van schouders en nek te verbeteren. Je creëert ruimte in je hoofd in alle opzichten. Voor jezelf, door jezelf.  Je gehele lijf wordt er blij en ontspannen van.

Kosten: €40 (incl. BTW)