tel: 06-4343 1216
Home » Van inzet tot doel

Van inzet tot doel

Gepubliceerd op 25 juli 2018 14:28

Van inzet tot doel

Als ik jullie afgelopen serie vroeg... "als je de druk van je linkervoet tegen de vloer meer maakt, wat gebeurt er dan richting je hoofd?
En hoe gaat die beweging verder naar je vingers, welke vingers? Waar stuur jij die beweging naar toe? En kan je aan de inzet van
de beweging
al ervaren wáár die beweging uit zal komen
Met andere woorden: 
"Kan ik in je voet zien waar de beweging naartoe gaat?" Ja dus. 

En deze les heb ik afgelopen tijd weer eens duidelijk mogen ervaren...

Nadat ik van Athilde (mijn enorme dank daarvoor) een enorme schop onder mijn kont heb gekregen, besefte ik mij dat ik in een kringetje aan het lopen was. Welke richting wil ik uit, waar ligt mijn focus, mijn doel... Vind ik het soms niet leuk wat ik doe? NOU ECHT WEL. En dat weten jullie ook, maaaaaar.... en ja er is dus meer. Er zit nog zoveel inspiratie in mij, zoveel dat ik er ook allemaal uit wil laten komen en met jullie wil delen (en met heel Nederland, eh nee nog niet met de hele wereld, want ik hou het bij onze eigen taal). DUS... werd het tijd voor actie. 

Ik hoor sommige van jullie al denken "nog meer actie, je bent al zo druk" haha, ja dat is ook zo, maar nu doe ik het anders en hou nog tijd over ook om te relaxen en te genieten van het mooie weer. :-)

Mijn inzet is dezelfde, maar door mijn doel, focus, richting helder te houden gaat het allemaal nog meer vanzelf. De beweging gaat vanzelf. De inzet (de voet tegen de vloer) die is er nog steeds, maar met het doel (de vingers en het hoofd bewegen) in het oog gaat de weg ernaar toe vanzelf.
En ben ik nog blijer met het effect en resultaat en hou nog tijd en energie over voor andere dingen. :-)

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

willem weenink
een jaar geleden

Een wezenlijke koerswijziging....naar stuurboord of bakboord;maar vergeet onderweg,niet af en toe,in een veilige haven,te rusten en opnieuw,je doel te bepalen.....
Behouden Vaart Lieve INGE,
Ik ben jou. W.

Henny
een jaar geleden

Lieve Inge
Wat ben ik blij je te hebben leren kennen, en mee mag genieten van je (girl)power en daar van te genieten en te leren😉
Warme groet Henny